You are currently viewing Trivia Quiz Game 2

Trivia Quiz Game 2

4
Trivia Quiz Game 2

Trivia Quiz Game 2

Trivia Quiz Game Round 2, 10 questions about Science and More.

1 / 10

Where in the human body will you find the limbic system?

2 / 10

When in liquid form what color is oxygen?

3 / 10

Which one of these geological periods came first?

4 / 10

What is thought to be at the center of most galaxies in the universe?

5 / 10

What is it called when a solid turns directly into a gas?

6 / 10

Bright’s Disease affects which part of the human body?

7 / 10

Which one of these animals can be classified as a Lagomorph?

8 / 10

Which part of the brain deals with hearing and language?

9 / 10

How is the amount of energy in food or drink measured?

10 / 10

How many elements are listed on the periodic table?

Trivia Quiz Game Round 2

Trivia Quiz Game Round 2, 10 questions about Science, Travel, and tourism, random mix questions, also known as famous brands

1) How many elements are listed on the periodic table?

98
118
133

Ans: 118

2) How is the amount of energy in food or drink measured?

Carbs
Therms
Calories

Ans: Calories

3) Which part of the brain deals with hearing and language?

Temporal Lobe
Frontal Lobe
Cerebellum

Ans: Temporal Lobe

4) Bright’s Disease affects which part of the human body?

Eyes
Muscles
Kidneys

Ans: Kidneys

5) Which one of these animals can be classified as a Lagomorph?

Bats
Crickets
Rabbits

Ans: Rabbits

6) What is it called when a solid turns directly into a gas?

Sublimation
Vaporization
Displacement

Ans: Sublimation

7) What is thought to be at the center of most galaxies in the universe?

Supernova
Black Hole
Star

Ans: Black Hole

8) Which one of these geological periods came first?

Paleozoic
Mesozoic
Cenozoic

Ans: Paleozoic

9) When in liquid form what color is oxygen?

Blue
Transparent
Yellow

Ans: Blue

10) Where in the human body will you find the limbic system?

Liver
Kidneys
Brain

Ans: Brain


Also Read:

Trivia Quiz Game 1